Heeft u vragen 06 - 100 72 209
30 klanten beoordeelden ons:
9.1 / 10

Home > Paarden en coaching > Natuurlijke producten

Natuurlijke producten

Naast training en begeleiding om bijvoorbeeld een vicieuze cirkel in (aangeleerd) gedrag te doorbreken, is er soms net wat extra ondersteuning nodig voor je paard. Met hulp van producten die de natuur ons geeft kom je verder. Vanuit de kracht en kennis van de natuur biedt NEL verschillende supplementen aan die je ter ondersteuning van de training van het gedrag van je paard kunt gebruiken. 

PUUR - Phytonics - Bach

NEL is officieel verkooppunt van series van de merken Puur, Phythonics en Bach. Deze serie producten voor hond, kat, paard en pony is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en belast het lichaam van je dier niet onnodig. Wel de lusten, maar niet de lasten. 

Angstig, bang of onrustig?

Stress bij paarden kan verschillende oorzaken hebben. Verveling, onrust in de omgeving, fysiologische stress, emotionele stress of fysieke pijn zijn daar voorbeelden van. Heb je het idee dat je paard onzeker of overgevoelig is? Of kan je dier lichamelijk of fysiek wel een steuntje in de rug gebruiken? Of het nou om een fysiek of mentaal probleem gaat, moeder natuur weet hoe ze het aan moet pakken. 

De producten van PUUR bieden bijvoorbeeld ondersteuning:

  • PUUR Magnesium voor ontspanning en een goede spierfunctie;
  • PUUR Maag voor een rustige maag;
  • PUUR Probiotica voor balans van de darmflora;
  • PUUR Rust voor ontspanning en concentratie;
  • PUUR Onrust voor spannende momenten.

Informatie