Heeft u vragen 06 - 100 72 209
30 klanten beoordeelden ons:
9.1 / 10

Home > Ervaringen

Ervaringen

30 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een ervaring achter:

Zelf een ervaring schrijven
Totaalscore 9.1/10
Stefan Doelman
Stefan Doelman -
9/10
Toegevoegd op 17 december 2018

Een hele bijzondere ervaring! Je gelooft het pas als je het zelf ervaart!
Super bedankt voor de mooie dag!!

Raoul
Raoul - Aemstel Produkties
10/10
Toegevoegd op 28 mei 2018

Een ervaring die ik nooit vergeten zal, ook nog eens in een mooie omgeving. Ik kan er weer tegenaan!

Fadime
Fadime -
9/10
Toegevoegd op 19 mei 2018

Paardencoaching
Een beetje sceptisch stap ik de bak in, Drum komt vanzelf op ons aflopen. Mijn liefde voor dieren is enorm, dus kan hij sowieso niets fout doen. Maar mijn gedachten lezen? Mijn energie voelen? Mij helpen? Hmm.... hoe dan?
Dat was de verkeerde vraag blijkt achteraf, de HOE vraag. Ik weet het zelf ook nog steeds niet. Maar de bewustwording is er nu in elk geval wel.
Als ik met tranen in m'n ogen sta wanneer Nel uitlegt waarom Drum zo reageert op mij, besef ik me dat dit het mooiste verjaardagscadeautje ooit is.
Lieve Nel, zonder woorden wisten jij en Drum mij een hoop uit te leggen. Bedankt voor het vertrouwen.

Monika Sluga
Monika Sluga -
8/10
Toegevoegd op 13 mei 2018

Paardencoaching
Wat een bijzondere ervaring, gecoacht worden door een paard. Zonder woorden, zonder vragen, alleen vanuit gevoel en energie, antwoord krijgen op je thema doordat Drum je een spiegel voor houdt en Nel zijn reacties en gedrag vertaalt. Ik kom graag nog een keer...

Denyse Veldhuis
Denyse Veldhuis -
10/10
Toegevoegd op 5 mei 2018

Kinderdierenarts
Mijn dochter is nu 2 x bij de kinderdierenarts-dag geweest en 1 x een ochtend alleen, coaching met paarden. Ze vindt het zo fantastisch hier en geniet elke keer enorm. Ze gaat zeker nog vaker terug komen, echt een aanrader. Zo'n unieke ervaring maak je niet vaak mee!

Remke gortemoller
Remke gortemoller -
10/10
Toegevoegd op 5 mei 2018

Kinderdierenarts
Mijn zoon heeft meegedaan met de kinderdierenarts cursus. Hij vond het helemaal geweldig. Hij heeft veel geleerd en genoten van de dingen die hij met de honden en paarden mocht doen. Hij wil zeker nog een keer meedoen. Kortom een hele geslaagde dag!

Ella
Ella -
10/10
Toegevoegd op 2 mei 2018

Kinderdierenarts
Ella heeft haar 2de workshop kinderdierenarts voor 1 dag gehad.
De ervaring met zowel de honden als de paarden deed haar stralen. Ze heeft veel geleerd van Nel, en dit neemt ze mee als pakket voor de toekomst. Vooral Nel haar geduld en liefde voor zowel de dieren als de kinderen is bijzonder.

Kathelijne
Kathelijne - MindTracking
10/10
Toegevoegd op 14 april 2018

Wat een geweldige ervaring! Mijn dochter hield een spreekbeurt over hondentrainster. Nel is met Luna en Tof naar school gekomen. Er was 1 leerling echt heel erg bang voor honden. Na de les zegt het meisje: "mama, ik heb mijn angst voor honden overwonnen!" Alleen doordat Nel met het meisje praat en haar op haar tempo naar de honden laat gaan. Prachtig!!

Anneke
Anneke -
10/10
Toegevoegd op 15 maart 2018

Wat een mooie ervaring, de bak in met Drum. Best spannend, zo'n groot paard, wat kun je verwachten? Je hoort wel eens dat ze gaan steigeren...zou mij dat ook gebeuren? Nel is heel open en vertelt ook eerlijk dat dit soort dingen gebeuren, maar veiligheid staat voorop. Een paard heeft ook de ruimte nodig om weg te kunnen rennen als het 'teveel' wordt. Vol vertrouwen stap ik de bak in en 2 uur later kom ik er als een ander mens uit. Met beide benen op de grond, letterlijk voel ik mijn poten in de klei staan en ik ervaar rust...helemaal zen en niet meer bang want ineens voelde alles goed en vielen de kwartjes...wowww! Op wolken loop ik de bak uit en ik weet dat ik zeker terug ga komen. Dank je wel lieve Drum voor jouw mooie inzichten en Nel voor jouw fijne en open begeleiding...Jullie zijn een bijzonder stel!

Nina Beumer
Nina Beumer -
9/10
Toegevoegd op 14 maart 2018

Ik heb de cursus kinderdierenarts gevolgd; ik vond het een rijke ervaring.
Eerst hebben we met de honden gewerkt, dat vond ik heel leuk.
Daarna gingen we met de paarden werken, dat vond ik eerst nog een beetje eng.
Ik heb daarna met het paard Chelsey gewerkt, ze was heel rustig en lief.

Bernadette Lohmann
Bernadette Lohmann -
9/10
Toegevoegd op 7 februari 2018

Geluksvlinders
Het was een leuke en leerzame dag. De uitwisseling met de andere cursisten was waardevol.

Linde & Stijn
Linde & Stijn -
9/10
Toegevoegd op 7 januari 2018

Kinderdierenarts
Ondanks het slechte weer buiten..binnen een fantastische en leerzame tijd gehad met de honden en de paarden. De kinderen waren erg enthousiast over de kinderdierenartscursus. En naast de heerlijke pannenkoeken ontvingen ze aan het einde van de dag nog een hele mooie rozette met daarin de eigen naam gegrafeerd. Dank voor deze mooie ervaring. Ze kijken uit naar een volgend avontuur.

Jenny Verhoef
Jenny Verhoef - Jenny Verhoef Klassiek Veterinair Homeopaat i.o.
9/10
Toegevoegd op 29 december 2017

Vuurwerktraining
Ik vond het een bijzondere ervaring. De oefeningen die voor werden gedaan en die ik bij mijn hond Sheila uitvoerde, werkte perfect. Sheila was na verloop van tijd zo ontspannen dat ze op de rug lag te slapen en te genieten. Het zijn oefeningen die ik nu ook uitvoer wanneer Sheila iets spannend vindt. Het werkt super goed om haar te laten ontspannen, Sheila is inmiddels zo ver dat wanneer ze het spannend vindt, het aangeeft door te gaan zitten.

Lammy Alons
Lammy Alons - Kunstinjezelf
8/10
Toegevoegd op 12 december 2017

Vuurwerktraining
Met de extra aandacht die onze hond Luca krijgt met t-touching is ze veel rustiger geworden. De bandage doet wonderen met het blaffen; met bezoek wordt Luca altijd nerveus en opgewonden, daardoor gaat ze veel en hard blaffen, met de bandage doet ze dat niet meer.
Fantastisch, Luca is veel rustiger geworden, soms doe ik voor de nacht de bandage om als er in de buurt vuurwerk wordt afgestoken, dan kan zij en wij ook, rustig slapen.
Wij zijn erg blij dat Nel deze workshop heeft gegeven en we bevelen deze van harte aan.

Willem Lammertink
Willem Lammertink -
9/10
Toegevoegd op 7 december 2017

Vuurwerktraining
Wij hebben de training van Nel als zeer positief ervaren. De curcus werd ons duidelijk en rustig uitgelegd. Ideaal was dat er maar 3 honden in de groep zaten. Nel had dus alle tijd om alles uit te leggen. Onze Yarah vond Nel helemaal fantastisch. Het buitengebeuren snapte ik niet helemaal maar dat kreeg ik na uitleg ook in de gaten. Nu zijn we thuis iedere dag met Yarah bezig om de rust in haar te krijgen.

Jennifer Batterink
Jennifer Batterink -
10/10
Toegevoegd op 4 november 2017

Vuurwerktraining
We (inclusief onze honden) zijn erg fijn ontvangen door Nel, we hadden de mazzel dat we de enigste op dat moment voor de workshop waren zodat de honden lekker los konden lopen in de ruimte. Nel legde ons alles rustig uit en zorgde ervoor dat de honden zich prettig gingen voelen. We hebben handige tips gekregen en voor eventuele andere workshops zou ik zeker weer inschrijven!

Rolien Batterink
Rolien Batterink -
10/10
Toegevoegd op 4 november 2017

Vuurwerktraining
Leuke informatieve workshop!

Marleen van der Goes
Marleen van der Goes -
8/10
Toegevoegd op 22 oktober 2017

Touch4Dogs
Hele leuke leerzame ochtend! Heel bijzonder om te zien hoe goed Finn reageerde op de TTouch.
Van de week ook weer met succes toegepast bij vuurwerkangst! Van heel gespannen en angstig, naar ontspannen slapend naast me.....echt super!!

Ella
Ella -
9/10
Toegevoegd op 18 oktober 2017

De training kinderdierenarts was een leuke leerzame dag samen met andere kinderen. Zeker de praktijk onderdelen zijn super ontvangen!

Bo van der Goes
Bo van der Goes -
9/10
Toegevoegd op 18 oktober 2017

De training kinderdierenarts is leuk en leerzaam en iedereen is hier geschikt voor. De honden (Luna en Tof) zijn lief en de paarden ook (Drum en Chelsey): ik zeg doen!!!

Shireen Jenny
Shireen Jenny - RIVM
8/10
Toegevoegd op 10 oktober 2017

Een bijzondere kennismaking met 2 paarden die mij een paar mooie cadeaus hebben mee gegeven.

Marianne Stam
Marianne Stam -
9/10
Toegevoegd op 5 oktober 2017

Leerzame ochtend gehad bij Nel op haar mooie locatie. Ze kon ons door middel van T-Touch een aantal handvatten geven om stress situaties voor de honden op te vangen. Mooi om te zien dat het zeker wat verschil maakt bij de hond. Nel kan de informatie op een tactische manier overbrengen.

Yolanda Bos
Yolanda Bos - Yolanda Bos Trainer & Veranderkundige
9/10
Toegevoegd op 4 oktober 2017

Nel en haar dieren zijn een. Bij Nel lopen ook de hazen gewoon in het land. Bij Nel is het niet nodig te weten hoe de hazen lopen. Drum laat míj zien en Chelsey bevestigt mijn sensitiviteit in relatie tot verbinding met sommigen in mijn naaste omgeving: ze krult haar bovenlip om beter te kunnen ruiken. Ze zuivert de lucht. Ik heb antwoord genoeg. Nel, niet alleen met en door Drum en Chelsey, maar vooral ook door wie jij bent, neem je ons mee in een wereld zonder aannames en oordelen. Jouw droom van Vaassen is écht!

Lizanne Wesselink
Lizanne Wesselink - Lizanne Wesselink Tekstproducties
8/10
Toegevoegd op 3 oktober 2017

Net in Vaassen beland, nam Nel contact met me op voor een samenwerking. Dat bevalt goed! Nel is van het overleggen en samen tot een eindresultaat komen, ze legt bovendien geen druk en staat open voor ideeën. Ze gaat voor het hoogst haalbare en stelt haar gesprekspartner gelijk op zijn of haar gemak. Nel wekt vertrouwen en is tegelijkertijd best in voor een grapje, zodat de tijd voorbij vliegt en je voldaan weer huiswaarts keert.

Benedicta Pardo
Benedicta Pardo - Dòrnasol
10/10
Toegevoegd op 3 oktober 2017

Paarden en Coachen. Wat ik ervaar bij Nel is de ruimte om eigen processen te begrijpen met een mooie sturing van Nel. Hierdoor kan ik het begrijpen en beklinkt de verandering die gewenst is. Hoe zij met haar dieren omgaat is prachtig en leuk!