Heeft u vragen 06 - 100 72 209
32 klanten beoordeelden ons:
9.1 / 10

Paardentaal

Begrijpen we elkaar niet?

Wat nu als je in een vicieuze cirkel van (ongewenst) gedrag bent beland? 
Een gedragsscan geeft inzicht en helpt verder in de samenwerking met je paard.

Samenwerking

Hoe is de samenwerking met je paard? Voelen jullie elkaar aan? Hoe communiceren jullie met elkaar?  De samenwerking en communicatie tussen  mens en dier zijn voor mij een van de grootste waarden in het leven en daarbij zijn  vertrouwen en verbinding de basisprincipes. 

Maar wat nu als je in een vicieuze cirkel van (ongewenst) gedrag bent beland? En wat is ongewenst gedrag?

Ongewenst gedrag

Het paard laat nooit met opzet ongewenst gedrag (een term door de mens bedacht) zien. Het is daarom subjectief wat je met je paard wilt bereiken op communicatief vlak.

Fysiek probleem

Het (ongewenste) gedrag kan ook worden veroorzaakt door een fysiek probleem.

Paarden zijn erg subtiel in hun signalen wanneer ze ergens last van hebben. Het  zijn vaak de kleine veranderingen in hun gedrag die ons al iets kunnen vertellen over hun fysieke gesteldheid.

 

Aanbod

Een gedragsscan geeft inzicht en helpt verder in de samenwerking met je paard. Deze scan wordt uitgevoerd in de vertrouwde leefomgeving van het paard.

Wij bieden een gedragsscan aan inclusief schriftelijke uitwerking voor 150 euro  (exclusief btw en reiskosten). In de uitwerking krijgt u op de onderdelen nature/nurture; paard – mens; paard – omgeving een concrete handreiking waar u direct mee aan de slag kunt.

Een vervolgtraject is optioneel. Bij de afname van een gedragsscan bieden wij twee vervolgsessies aan. Dit totale pakket (een gedragsscan en twee vervolgsessies) vraagt een investering van 450 euro (excl. btw).

 

Informatie