Heeft u vragen 06 - 100 72 209
32 klanten beoordeelden ons:
9.1 / 10

Home > Interim Management

Interim Management NEL 

Met alweer 20 jaar ervaring in senior management functies in een complexe bestuurlijke dynamiek, werk ik vanaf 2010 als zelfstandige op interim opdrachten. Deze opdrachten combineer ik met de opdrachten voor mijn trainingsbureau.

Vanuit NEL (Next Energy Level) train en coach ik particulieren en teams door in de coaching te werken met dieren in/bij veranderkundige organisatievraagstukken. Deze combinatie van trainingen met de interim management opdrachten zorgen voor een uitstekende wisselwerking waarbij ik mijn ervaring kan uitbreiden en mijn kennis in brede zin actueel blijft.

Praktisch en uitvoerbaar

Hoewel de opdrachten complex van aard (kunnen) zijn, weet ik door mijn praktische instelling de organisatie vanuit de essentie naar een Next Energy Level te brengen.

Plannen moeten uitvoerbaar zijn maar vooral ook gedragen door het team.

Ik werk vanuit een heliview en zoom in daar waar dit nodig of gewenst is zonder de resultaten uit het oog te verliezen. Het wisselen en vertalen tussen strategisch en tactisch of operationeel niveau gaat me daarbij op natuurlijk wijze erg goed af. Ik breng rust in organisaties die volop in beweging zijn.

Interim opdrachten

De opdrachten variëren van het positioneren van een nieuwe unit in de markt, verandertrajecten en bedrijfsvoeringvraagstukken.

Ik heb ruime ervaring in met name de veiligheidssector, onder meer met opdrachten binnen de politie, justitie, openbare orde, rampen en crisisbeheersing en gemeenten.

Linked In Contact