Heeft u vragen 06 - 100 72 209
32 klanten beoordeelden ons:
9.1 / 10

Home > Nieuws > Rust voor je hond, ook in december

Rust voor je hond, ook in december

30-11-2017

Rust voor je hond, ook in december

 

Is je hond nerveus, op z’n hoede of gewoon heel erg bang? Heb je het idee dat je hond onzeker of overgevoelig is? Of kan je dier lichamelijk of fysiek wel een steuntje in de rug gebruiken? Of het nou om een fysiek of mentaal probleem gaat, moeder natuur weet hoe ze het aan moet pakken.

Natuurproducten
Soms is een extra aai, een strengere opvoeding of wat vaker uitlaten niet genoeg om je hond weer lekker in zijn of haar vel te laten zitten. Met hulp van producten die de natuur ons geeft kom je verder. Vanuit de kracht en kennis van de natuur biedt Nel Schoehuijs verschillende supplementen aan die je ter ondersteuning van de training van het gedrag van je hond kunt gebruiken.

Verkooppunt
NEL is officieel verkooppunt van series van de merken Puur, Phythonics en Bach. Deze serie producten voor hond, kat, paard en pony is gebaseerd op natuurlijke grondstoffen en belast het lichaam van je dier niet onnodig. Wel de lusten, maar niet de lasten.

Vuurwerktraining
In deze tijd van het jaar is vooral angstig gedrag door geknal van vuurwerk een groot probleem. Naast de natuurlijke middelen, is het belangrijk om je hond ook te trainen op het geweld dat in december losbarst. Tijdens de vuurwerktrainingen bij NEL krijg je uitleg over de ondersteuning die natuurlijke middelen kunnen bieden. Daarnaast krijg je met behulp van de Touch4Dogz methode mogelijkheden aangereikt om je hond te helpen zich sneller weer op zijn of haar gemak te voelen.

Praktische informatie
De vuurwerktraining vindt in kleine groepjes van maximaal vijf deelnemers plaats en je krijgt concrete tips en handvaten waar je thuis mee verder kunt. De trainingen worden op de volgende dagen gegeven:

  • zaterdag 02 december van 09.00 - 12.00 uur.
  • zaterdag 16 december van 09.00 - 12.00 uur.
  • woensdag 20 december van 09.00 - 12.00 uur.

Kun je niet op deze tijdstippen? Laat het even weten, dan kijken we wat er mogelijk is. Train je liever niet in een groep, neem dan ook contact op. We bieden in deze periode extra mogelijkheden voor individuele consulten gericht op (vuurwerk)angst. De vuurwerktraining kost €55 exclusief BTW per mens/hond-combinatie.